Beskrivelse

Priesme Black Swan ring.

Fantastisk blomster ring i klassisk 925 Sterling sølv, med små fine sorte Swarovski krystaller.

Vores populære store smukke blomsterring er i en helt særlig klasse og ikke til at overse til et selskab eller til en reception. Kunder fortæller, at de er blevet omtalt som “Hende med ringen” og andre lignende udtryk.

Ringen er med sine ca. 28,5 mm i diameter i en størrelse, der typisk vil være prangende. Denne ring er med sin elegante udformning på ingen måde prangende i ordets negative udtryk, men er en signatur ring, der udtrykker en udpræget kvalitetssans og på samme tid styrke og selvsikkerhed.

Ringen kan bestilles i følgende størrelser 52, 54, 56 og 58.

Ca. 28,5 mm i diameter.

Emballage

Dette smykke leveres i en smuk autentisk håndlavet smykkeæske udført i 100% naturmaterialer. På billedet nedenfor kan du se smykkeæskerne i forskellige størrelser. Dit smykke leveres naturligvis i den æske, der passer bedst i størrelsen til smykket lagt ned i en elegant organzapose i den fineste silke.

Æsken er fantastisk både hvis smykket er til en gave til en du har kær, men samtidig er den god til opbevaring af smykket.

Der vedlægges desuden en lille produktfolder med nyttig information og gode råd til hvordan du behandler og rengør dit smykke.

Vi vedlægger naturligvis også faktura.

 

Varenummer: 10988