Wauw………..fantastisk opgave at få lov til at prøve kræfter med

Mange spørgsmål gik gennem vores hoveder, da vi en sen aften blev ringet op af Thomas Bickham. Hvem var han?? Hvem var Inez?? De ville have lavet et showpiece, det havde vi ikke prøvet før! Hvad gik det dog ud på…………….

Alle vores spørgsmål blev selvfølgelig besvaret meget hurtigt da vi mødtes med Thomas – og hvem kender ikke Thomas…….. Man kan nok godt tillade sig at kalde Thomas for en multikunstner, for hold da op hvor kan han mange ting. Her hos Priesme kendte vi ham nok mest for tv-programmet “de fantastiske fem”. Thomas har i mange år været en af de fortrukne stylister for mange kunstnere og dette førte hans vej til Priesme.

Hvem er så Inez Gavilanes. Jo, hun huskes nok mest for sin tid som medlem i pigegruppen Sukkershok. Sukkershok sang temasangen til reality Tv-serien Paradise Hotel i 2009. Sukkershok har desuden været med i det Danske Melodi Grand Prix i både 2009 og 2010. I 2010 gik Inez solo og lavede derefter nogle singler og det er her Priesme kommer ind i billedet.

Sammen med Thomas blev vi ret hurtig enige om, at det var de pudderfarvede swarovski krystaller der skulle bruges til denne opgave OG der skulle være RIGTIG MANGE af dem. Vi lavede nogle forskellige udkast og til sidst blev vi enige om de KÆMPE STORE hoops i pudderfarvet læder fyldt med pudderfarvede Swarovski krystaller. Nøj, hvor var de store og nøj hvor var de tunge, men hold da helt op, Inez lignede en million med de hoops………………….

Vi er vilde med resultatet og vi bliver fyldt med glæde, stolthed og varme, hver gang vi ser på de smukke billeder af Inez.

Billederne er fra optagelses af hendes musikvideo

Inez Gavilanes

inez-1_500x333  inez-2_500x333

inez-3_333x500  inez-4_333x500

inez-6_333x446  inez-7_333x446

 inez_hoops_2

inez-5_500x750

Inez Gavilanes med Priesme ringe og Priesme hoops designet specielt som Showpieces til Inez’s musikvideo