En eftermiddag i 2010 ringede en af de dygtige folk bag TV2 programmet Vild med dans. De havde studeret os nærmere og de ønskede at benytte vores smykker i deres TV program.

Med spænding i maven, stor nysgerrighed og med en vis portion stolthed mødte vi op på deres lokation og så frem til at høre hvad de havde af ønsker og planer med vores smykker. Resultatet blev et fantastisk godt samarbejde og Priesme har nu gennem 5 år været med i Vild med dans på TV2.

Priesme er at se på både fingre og håndled, i ørerne, i skjortemanchetterne og rundt om halsen på både de professionelle dansere og de kendte deltagere i de meget populære TV program. Det meget store udvalg og de mange farver i Priesme kollektionerne passer perfekt til de fantastisk smukke kjoler.

Hos Priesme er vi glade for det gode samarbejde med TV programmet, vi elsker nemlig både dans og smukke kjoler og det er jo herligt, når det man holder af kan kombineres med vores smykker.

Hvert år modtager vi bland andet et antal billetter, som vi de tidligere år har udloddet i konkurrencer her på siden og på vores Facebook side. Hold øje med os her og følg os på Facebook – så kan det være du er heldig næste gang.

Nedenfor er et lille udvalg af de 100-vis af billeder vi har med Danmarks modigste dansere iført Priesme smykker.

[flagallery gid=4]