Under Copenhagen Fashion Week 2014 afholdte Priesme og Stasia et fælles modeshow. Alle modellerne var i Stasia kjoler og med Priesme smykker.

250 fremmødte gæster bestående af stylister, presse og kendisser oplevede det mest roste modeshow til Copenhagen fashion week. Stasia lancerede sin helt nye og meget spændende hverdagskollektion ”Lace by Stasia” med klassiske smykker fra Priesme, der perfekt matchede tøjet. Tolv modeller fremviste de 37 looks, og Priesme pyntede dem med ringe, armbånd og lange smukke øreringe. Catwalk-modellerne bar smykker fra Priesmes fashion-kollektioner: Black Swan, Grey Diamond, Elegant Mint, Silk og Brilliant Selection, samt udvalgte smykker fra Priesmes Fine Jewellery kollektion, hvor diamanterne er i fokus.

Showet foregik i Orangeriet i København, hvor der naturligvis var opstillet montrer med Priesmes smykker, som gæsterne grundigt og interesseret beundrede før showet gik i gang. Det skulle vise sig at være optimalt for gæsterne, at der var noget at se på, på tæt hold, og montrerne affødte også mange spørgsmål.

“Det har været utrolig spændende at stifte bekendtskab med modeugen, og det er helt sikkert noget som vil være en del af vores fremtid. Vi har også mærket en markant øget interesse og efterspørgsel efter vores smykker, og det giver jo energi til flere spændende projekter”.

På catwalken blev der vist mange smykker fra Priesmes kollektion Elegant Mint, der som en flot farve også kan matche mange af de farver, der er fremme i modeverdenen; hertil kom smykker af rosa forgyldt sølv og sort rhodinerede smykker, som er en relativ ny metalfarve i Priesmes produktion.

Alle de store modemagasiner og en lang række kendisser var mødt op og fotograferne stod klar og ledte de kendte ind foran reklame væggen. Frisko is var klar med Magnum is til alle og der var masser af forfriskende champagne.

Vejret var perfekt med en strålende sol fra en skifri himmel – vi takkede os selv for beslutningen om at droppe teltet og holde showet udendørs – det var perfekt.

Se videoen og fra showet og døm selv .-)